6 december 2021

Zwevende parasol zorgt voor meer omzet

1 min read
zwevende parasol

Nu de dag is het steeds belangrijker om het optimale uit je terras te halen. Zo zijn er diverse bedrijven hierin gespecialiseerd die je hierbij kunnen helpen. Zo is het mogelijk om een zwevende parasol aan te schaffen wat zorgt voor meer omzet. Je kan namelijk met een zwevende parasol meer gasten kwijt op de vierkante meter. Zo kan je meer tafels en stoelen neerzetten en ziet het er enorm gezellig uit. 

zwevende parasol

Warmteheaters

Een zwevende parasol is te combineren met warmteheaters. Dit zorgt voor de ultieme sfeer en gasten stellen het enorm op prijs. Als dit kan onder het genot van een lekker hapje en drankje is dat waar iedere gast naar op zoek is. 

Zwevende parasols worden door meerdere bedrijven aangeboden. Om hier een keuze uit te maken kan je eenvoudig gesprekken aangaan om te kijken welk bedrijf het beste bij jou past. Hier zal vervolgens prijsverschil in zitten, kwaliteit en wellicht garantieduur. Het is daarom altijd handig om hier de tijd voor te nemen voordat er overhaaste beslissingen worden genomen.

Naast zwevende parasol kan je natuurlijk ook gaan voor een ronde, vierkante of rechthoekige parasol. Het is maar net hoe je uitkomt met de ruimte van je terras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *