6 december 2021

Zilveren oorbellen dragen tijdens deze Kerst

1 min read

Het is over 1,5 week eindelijk weer zo ver: december! Dat betekent dat Sinterklaas langskomst met allerlei cadeautjes, je in en het rondom het huis het gezellig maakt en dat de dennengeur zich weer verspreidt door je woonkamer. Maar ook moet je je outfit voor het aankomende kerstdiner weer samenstellen. Zilveren oorbellen kopen en dragen mag daarbij niet ontbreken!

Zilver is tijdloos

De eerste reden waarom je zeker zilveren oorbellen wilt dragen deze feestdagenperiode is omdat zilver nooit uit de mode raakt. Het staat altijd elegant en stijlvol en past bij zowat iedere outfit. Daarnaast komt zilver ook vaak terug in moderne kerstversieringen. Je zult dus één geheel zijn. Kleine accessoires, zoals prachtige zilveren oorbellen, kunnen jou dus net die ene extra touch geven waardoor je er toch helemaal uitspringt! Iedereen zal versteld staan van hoe leuk het eruit ziet.

Outfit

Oorbellen horen bij een outfit. Zonder oorbellen kan je outfit net wat saaier uitvallen dan gedacht. Het geeft dus extra pit. Ook kan het de contouren van je gezicht op een positieve manier beïnvloeden en kunnen je ogen ervan sprankelen. En als Kerst om iets bekend staat, is het wel glinsteren en blij zijn. Heb je nog niet de juiste zilveren oorbellen gevonden? Kijk dan eens op de website van My Unique Style en zoek een mooi paar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *