6 december 2021

Sculpturen die passen bij jouw interieur

2 min read

Sculpturen brengen verschillende mogelijkheden met zich mee. Er zijn veel verschillende vormen en maten te verkrijgen en je kunt er altijd een vinden die bij jouw persoonlijkheid past. Daarnaast geeft het jou een gevoel van ruimtelijkheid, doordat het beeld opgebouwd is door de figuren uit te snijden. Je kunt deze kunstwerken altijd als cadeau kopen, maar ook voor jouw eigen interieur. De gehele Living lijn staat hiervoor tot jouw beschikking bij Artihove. Door de mogelijkheden te bekijken heb je altijd een uniek exemplaar te pakken. 

Materialen weghalen vormen sculpturen 

Kunstwerken komen allemaal in verschillende exemplaren. Sculpturen zijn hierbij op een andere manier opgebouwd dan andere vormen van kunst. In plaats van dat er steeds iets bij komt om het werk te realiseren, worden er delen van het materiaal weggehaald om de ruimtelijkheid te verkrijgen. Hierdoor krijg je een vrijstaand beeld, welke op een tafel of kast geplaatst kan worden. De ruimtelijk geeft een geheel nieuwe uitstraling aan jouw woning. Hierdoor krijg je een luxe kunstwerk, welke bij vrijwel ieder interieur kan passen. Er zijn immers ook meerdere kleuren te verkrijgen, waardoor je jouw eigen stijl aan kunt houden. 

Zowel abstract als realistisch toe te passen 

De sculpturen kunnen voor jezelf aangeschaft worden. Hierbij kun je kiezen voor een abstract ontwerp, waarbij voornamelijk de rondingen het werk doen, maar ook een meer realistisch beeld. De realistische beelden komen vaak in de vorm van dieren. De abstracte kunstwerken kunnen menselijke figuren of vormen bevatten. Welk kunstwerk je ook aanschaft, je betaalt nooit te veel voor jouw nieuwe kunstwerk. Voor slechts een laag bedrag heb je een prachtexemplaar in handen en kun je deze een nieuwe plek geven in de woning of jouw kantoorpand. Iedereen gaat zijn ogen uitkijken wanneer iemand de ruimte in stapt. 

Een uniek cadeau voor jouw zakenrelaties 

Naast een cadeau voor jezelf kun je er ook voor kiezen om de sculpturen cadeau te doen. Als relatiegeschenk kan de kunst namelijk ook volledig tot hun recht komen. Jouw zakenrelaties of klanten verdienen een blijk van waardering en bij een goede samenwerking hoort ook een cadeautjes. Hiervoor kun je meerdere beelden aanschaffen. Als je een aantal van dezelfde lijn aanschaft, krijg je vaak ook nog een korting per beeld. Voor een relatief laag bedrag heb je dus voor iedere zakenrelatie een cadeau in jouw bezit en kun je een goede indruk achterlaten. Het kan jouw bedrijf weer op een goede manier op de kaart zetten. 

De sculptuur aanpassen aan jouw persoonlijkheid 

Sculpturen komen altijd in verschillende vormen. Echter kun je ook voor een geheel eigen exemplaar gaan. Je kunt namelijk ook jouw wensen doorgeven, waarna een kunstenaar deze wensen om kan toveren tot een beeld. De kunstenaar maakt hiervoor een ontwerp en gaat daarna aan de slag om het materiaal naar de gewenste vorm toe te brengen. Ook dit kan jouw persoonlijkheid of de huisstijl van jouw bedrijf op een goede manier overbrengen, waardoor je te allen tijde een goede indruk achter kunt laten op de ontvanger.