26 oktober 2021

Het nut van de inzet van een schildersbedrijf

1 min read
schildersbedrijf in best

Een schilder of schildersbedrijf houdt zich uiteraard bezig met schilderwerk; het voorzien van een (deel van een) gebouw van een verse laag verf. Maar de meeste schildersbedrijven doen veel meer dan dat alleen. Je zou deze dus net zo goed onderhoudsbedrijven kunnen noemen, gespecialiseerd in gebouwenonderhoud als ze zijn. Dit geldt voor schildersbedrijven in heel Nederland. Een schildersbedrijf in Best kan dus hetzelfde dienstenpakket aanbieden als eentje uit Groningen. Een duidelijk verschil tussen bedrijven uit kleine plaatsen en grote steden hoeft er dus zeker niet te zijn.

schildersbedrijf in best

Het dienstenpakket

Het dienstenpakket van veel schildersbedrijven is zoals gezegd behoorlijk divers. Althans, van een schildersbedrijf van een bepaalde minimumkwaliteit mag verwacht worden dat ze méér bieden dan ‘alleen’ schilderwerk. De volgende specialismen maken vaak onderdeel uit van de diensten die worden aangeboden:

• Zoals je natuurlijk mag verwachten: schilderwerk van alle gewenste onderdelen van een huis of pand
• Spuitwerk, voor een nieuwe frisse uitstraling van de muren van je gebouw
• Reparatie van houtrot, ter voorkoming van onherstelbare schade aan houten schuttingen, meubels of constructiematerialen
• Het herstellen van schade die door overstroming of zelfs brand is veroorzaakt
• Stucwerk van de binnenmuren, waaronder ook stucmarmerwerk