6 december 2021

Geef mij al het beton!

2 min read

Je bent helemaal weg van een industriële look in je huis. Je droomt van zichtbare bakstenen en grote stalen deuren met glas erin. Je hebt het liefst allemaal betonnen meubels. Als dit helemaal jouw stijl is, ben je natuurlijk op de hoogte van hoe zwaar sommige meubels kunnen zijn, ze zijn immers niet van een lichte houtsoort gemaakt!

Je industriële look gaat natuurlijk perfect samen met zwarte kozijnen en betonnen muren. En betonnen meubels zijn niet aan jou voorbij gegaan natuurlijk. Een beton ciré badkamer is makkelijk schoon te maken en heeft de perfecte stijl voor jou! Een beton cire tv meubel past perfect onder jouw grote zwarte tv. De grijze tinten vallen allemaal op hun plaats in jouw interieur.

Hoe krijg ik het binnen?

Beton of staal sjouwen is geen pretje! Maar als jij een achtertuin hebt, kun je ook makkelijk zelfs iets in elkaar zetten! Beton ciré is makkelijk mee te werken, dus ga aan de slag en maak je eigen meubels. Pluspunt is dat je betonnen meubels veel sneller vanuit je achtertuin op de juiste plek binnen zijn te krijgen. Een beton cire tv meubel is een makkie om te maken. En wil je nou meer dan alleen grijs hebben? Kies je eigen pigmentpoeder om met de kleur te spelen, of breng meer detail aan door bijvoorbeeld houten deuren of metalen knoppen er bij te doen.

Aandacht voor accessoires

Zoals eerder genoemd kun je gemakkelijk je betonnen meubels personaliseren met houten of metalen accenten. Het is zo eenvoudig om je perfecte meubel in elkaar te zetten, geheel naar jouw eigen smaak. Je kan wel de grootste fan zijn van een industriële look, maar onderschat niet de waarde van andere materialen om een mooi contrast te krijgen! Industrial betekent niet alleen grijs, steen en metaal. Geef je eigen draai en maak een huis waar je met trots iedereen kunt ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *