26 oktober 2021

De voordelen van de Corona crisis

2 min read

Nederland heeft te maken met de Corona crisis. Door de maatregelen kunnen we niet meer op vakantie, niet meer naar het terras en zelfs naar kantoor is geen optie meer voor veel mensen. We zijn er met zijn allen enorm klaar mee maar we moeten nog even doorzetten. Om de moed erin te houden schrijven wij elke week een blog tekst over de voordelen van de Corona crisis. Eerder schreven we al over de voordelen van het thuiswerken en de tijdwinst die hiermee gewonnen wordt. Vandaag schrijven we over de positieve gevolgen op de huizen van al die thuiswerkers. Mochten de maatregelen volgende week nog steeds gelden, geen probleem schrijven wij een nieuwe blog!

Doe-het-zelf

Nu iedereen thuis zit vanwege de corona maatregelen vallen de gebreken van het huis opeens extra op. Tegelijkertijd zorgt het feit dat men minder reistijd heeft ervoor dat er extra vrij tijd wordt ervaren. Veel mensen kiezen er daarom voor om de bouwmarkten leeg te halen en hun huis weer van een update te voorzien. De corona crisis zorgt ervoor dat veel doe het zelvers de kwast oppakken. Eindelijk tijd om de tuin aan te pakken, dat plankje op te hangen of dat likje verf op de muren te gooien.

Muren verven

Een klusje dat je huis weer een nieuwe uitstraling kan geven is muren verven. Een populair merk om muren te verven is Jotun. Het grote voordeel aan dit merk is dat het afwasbare muurverf is. Komt de kleur toch niet zo mooi uit op de muur? Of woon je in een koophuis en is het tijd om je muren in de oorspronkelijke staat op te leveren? Je wast de verf gemakkelijk weer van de muur. Dit scheelt weer tijd, energie en geld die je zou besteden aan het opnieuw verven van de muur in de oorspronkelijk kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *